Skip to content
Politică

Fața lui Cioloș pe toate gardurile. Întrebarea pe care nu a pus-o nimeni EXCLUSIV

aktual24.ro

Am văzut deja cum, în ultima lună și ceva, Capitala a fost pur și simplu invadată de stenciluri (graffiti-uri sprayate în matrițe), înfățișând figura prim-ministrului Dacian Cioloș: de la Piața Alba-Iulia până la Piața Domenii, de exemplu, te împiedici de ele la tot pasul.

De exemplu, nu mai devreme de astăzi (marți), a apărut pe Facebook o fotografie care înfățișează un stencil cu Cioloș, descoperit în zona Parcului Kiseleff.

" "
" "

facebook.com Dacian Ciolos

sursa foto: Facebook Laura Chiriac

Aparent, ați spune că e dreptul oricărui artist stradal să se entuziasmeze de un premier sau altul, oricâtă reprezentativitate (exprimată în voturi populare) are acesta în spate și indiferent cât de trainic este guvernul aferent. Cu toate acestea, noi remarcăm că, până în acest moment, nu s-a autosesizat nicio autoritate a statului, pentru cercetări legate de vandalism.

Dar altceva vrem să subliniem: am văzut, recent, cum Dacian Cioloș (preocupat, nevoie-mare, să fie văzut printre oameni simpli) s-a lăsat fotografiat când a refuzat locul la business class-ul avionului, preferând să călătorească la clasa economică, unde își cumpărase deja bilet.

CITIȚI ȘI: Tăriceanu, da; Cioloș, ba? Episodul Tarom ar putea atrage procurorii

Mai înainte (la sfârșitul lunii iunie), același Cioloș s-a dus val-vârtej să strângă gunoaie din Groapa Văcărești.

Ideea este că omul a știut să profite de niște momente cum nu se poate mai bune pentru imagine.

În tot acest context, ne punem o întrebare cu un pas în fața celei deja vehiculate în presă (dacă Dacian Cioloș vrea să rămână premier după alegerile parlamentare).

Pe noi altă problemă ne frământă: nu cumva țintește actualul șef al Executivului funcția de președinte al României în 2019? Cu un Klaus Iohannis tot mai anemic din punct de vedere politic, cu un Dacian Cioloș bucurându-se de o poziție confortabilă în cel mai recent sondaj al PNL (43% în București și 30% la nivel național), cu șefii partidelor tradiționale șchiopătând printre dosare penale și carențe de leadership, tehnocratul venit de la Bruxelles pare că are cale deschisă către Palatul Cotroceni.

1 comentariu la “Fața lui Cioloș pe toate gardurile. Întrebarea pe care nu a pus-o nimeni EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *