Skip to content
Sport

FC Dinamo a rămas fără antrenor. Cine ar putea să-l înlocuiască pe Dario Bonetti

eurosport.com

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al FC Dinamo, a anunţat, duminică seară, că Dario Bonetti nu mai este antrenorul FC Dinamo.

Nu mai este începând de acum vreo două ore. Am avutt un motiv foarte bine întemeiat, am aşteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam şi cum acest lucru nu s-a întâmplat .. Am trimis o propunere de reziliere, un act de reziliere bilateral, pe care nu l-a mai semnat.

S-a aşteptat încheierea amiabilă a acestei situaţii, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat până la urmă a trebuit să luăm această măsură ca să mergem mai departe. Măsura i-a fost comunicată în cursul zilei de astăzi. Dar este dreptul dumnealui să o conteste”, a spus Zăvăleanu la Digi Sport.

În ceea ce îl priveşte pe succesorul lui Bonetti, Răzvan Zăvăleanu a spus că în acest moment favorit este Mircea Rednic. “Noi am discutat că până la data la care se va întrerupe campionatul pentru meciurile echipei naţioale vom lua o decizie. Între opţiunile noastre astăzi în pole position se află domnul Rednic”, a afirmat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *