Skip to content
Sport

FCSB are un nou antrenor. Gigi Becali a făcut anunțul

1923.ro

Patronul FCSB Gigi Becali a anunțat, luni, că noul tehnician al trupei  „roș-albastre” este Nicolae Dică. Se pare că în Laurențiu Reghecampf este așteptat în cursul zilei de azi la palatul din  Aleea Alexandru pentru a-și încheia socotelile cu FCSB.

Patronul FCSB a recunoscut că Laurențiu Reghecampf și-a finalizat socotelile cu FCSB chiar în această dimineață.

„Dică este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la revedere, nu cer bani pe el, deci nu vine să reziliem contractul sau ceva de genul, doar să ne luam la revedere”, a declarat Gigi Becali, potrivit evz.ro

Astfel, Nicolae Dică va reveni pe banca tehnică a FCSB-ului, dar de această dată ca „principal”, nu ca „secund”. Ca și-n cazul lui Mirel Rădoi, Dică nu posedă licența PRO, ci doar licența de antrenor clasa A, lucru ce-i permite să stea pe banca echipei.
Dică a fost antrenor secund la Steaua, între 2014 și 2015, în mandatele lui Costel Gâlcă și Mirel Rădoi. Dică și-a pus amprenta asupra evoluțiilor Stelei, mai ales între anii 2006 și 2007.

În ultimele săptămâni, au apărut informații potrivit cărora Reghecampf a negociat intens cu Al Wahda.

Aceste schimbări vin după ce echipa condusă de Gică Hagi a luat titlu de campioana României, lăsând FCSB să ocupe locul II.

Gigi Becali a anunțat deja că va merge la TAS, deoarece nu este de acord ca Viitorul să câștige titlul, fiind la egalitate de puncte cu FCSB, 44, dar având rezultate mai bune doar în play-off, ceea ce în regulament, după cum au descoperit cei de la FCSB, se stipulează că ar trebui avut rezultate directe în toate cele 4 meciuri din tot sezonul, în această situație echipa de pe Arena Nationala fiind avantajată.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *