Skip to content
Sport

FCSB, decimată înainte de meciul cu Slovan Liberec din Liga Europa. Dennis Man, al XV-lea jucător testat pozitiv cu noul coronavirus

Facebook/FCSB Facebook/FCSB

Atacantul Dennis Man este al XV-lea jucător testat pozitiv cu noul coronavirus din lotul FCSB, astfel că echipa bucureşteană este în pericol să nu joace meciul cu Slovan Bratislava, programat, joi, în turul al treilea preliminar al ligii Europa, informează sport.ro.

De asemenea, Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul echipei a doua a „roş-albaştrilor”, a fost infectat şi el.

În afară de Man, mai sunt infectaţi cu Sars-Cov-2 jucătorii Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.

Joi, de la ora 20.30, FCSB ar trebui să evolueze, la Giurgiu, cu Slovan Liberec, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Pentru ca o echipă să poată disputa un joc în cupele europene, are nevoie de 13 fotbalişti în lot, potrivit protocolului UEFA.

FCSB încearcă să obţină în ultimul moment transferul unor fotbalişti din Liga I pentru a-şi completa lotul. Potrivit presei sportive, atacantul Goran Karanovic şi mijlocaşul David Caiado, ambii de la FC Hermannstadt, au fost trasferaţi de urgenţă la formaţia bucureşteană.

 

1 comentariu la “FCSB, decimată înainte de meciul cu Slovan Liberec din Liga Europa. Dennis Man, al XV-lea jucător testat pozitiv cu noul coronavirus

  1. & Sunteți de părere c[ FCSB ar trebui să conteste la DSP modul de prelucrare a probelor și să solicite prelevarea a două sau trei probe de la jucătorii testați pozitiv cu COVID, care să fie prelucrate în laboratoare diferite acreditate, ? Observați și că este o speță ce amintește și de testele antidoping, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *