Skip to content
Sport

FCSB l-a luat și pe Răzvan Oaidă

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu FC Botoşani pentru transferul lui Răzvan Oaidă, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2023-2024. Jucătorul se va alătura lotului începand cu luna iunie, urmănd să incheie actuala ediţie de campionat la clubul moldav.

„Sunt fericit pentru realizarea acestui transfer. Este un pas important in cariera mea, deoarece vin la cel mai important club din România. Am inima deschisă şi sunt dornic de performanţă. Îmi doresc foarte mult să confirm aşteptările celor care au incredere în mine şi să demonstrez că pot fi un jucător important al echipei”, a declarat Oaidă.

Răzvan Oaidă s-a născut pe 2 martie 1998, la Petroşani, şi a început fotbalul la Atletico Arad, acolo unde a fost coleg cu Dennis Man. În 2014 a fost transferat de Wolverhampton, club la a cărui Academie a activat până în iulie 2016, când s-a mutat la Academia italienilor de la Brescia. În septembrie 2017 a fost transferat de FC Botoşani, pentru care a strâns, până în prezent, 38 de partide şi un gol.

De asemenea, el face parte din lotul echipei naţionale Under 21, care s-a calificat la Campionatul European Under 21, care se va desfăşura în luna iunie, în Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *