Skip to content
Sport

FCSB nu mai atrage. Puţin peste 2.000 de suporteri, la meciul cu Clinceni

facebook fcsb

Echipa antrenată de Bogdan Vintilă s-a încurcat cu Clinceni, deși multă lume se aștepta la un meci facil, având în vedere strânsă relație dintre conducerile celor două cluburi: ilfovenii au împrumutat mai mulți jucător de la FCSB în ultimii ani, iar Gigi Becali i-a promis lui Ilie Poenaru, tehnicianul Clinceniului, că îi va antrena pe roș-albaștri într-o bună zi.

La partida de luni seară, disputată pe Național Arena, au fost prezenți 2150 de spectatori, conform datelor oficiale. Este un record negativ al acestui an, însă nu și al sezonului. FCSB a reușit contraperformanța de a strânge la stadion 1000 de oameni la duelul cu Sepsi din decembrie 2019.

Peste doar o săptămâna, derby-ul Dinamo – FCSB va fi, probabil, cel mai urmărit meci al acestui an. Dinamoviștii și-au anunțat prezența în număr mare, iar revenirea unor grupuri de suporteri din Peluza Nord a FCSB în sprijinul echipei reprezintă indicii că în tribunele Național Arena vor fi peste 30.000 de suporteri, scrie sport.ro.

Dinamo – FCSB se joacă 16 februarie, de la ora 20:00.

1 comentariu la “FCSB nu mai atrage. Puţin peste 2.000 de suporteri, la meciul cu Clinceni

  1. @ Cum ați comenta și despre faptul că Gheorghe Becali vinde jucători „denominați” de la clubul FCSB, ?
    Când îi cumpără le stabilește prețuri la care să fie vânduți de ordinul zecilor de milioane și îi vinde ulterior aproximativ la prețuri denominate prin tăierea unui zero, din prețurile anunțate inițial, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *