Skip to content
Sport

FCSB, o nouă achiziție. Gigi Becali a scos din buzunar 750.000 de euro

1923.ro

Echipa FCSB a dat lovitura. Gigi Becali l-a adus în echipa sa pe mijlocașul Constantin Budescu, Milocașul a trimis

astăzi contractul semnat, prin fax, fotbalistul fiind plecat în vacanță. Budescu a semnat un contract pe 4 ani, urmând să încaseze 20.000 de euro pe lună.

Pentru a-l aduce pe mijlocaș, Becali a scos din buzunar 750.000 de euro, clauza de reziliere a contractului cu Astra. Din această sumă, Budescu va primi 300.000 de euro și o primă de instalare, potrivit GSP.

Budescu, 28 de ani, a jucat 40 de meciuri pentru Astra, în acest sezon, și a marcat 13 goluri.

Odată cu venirea lui Budescu, Dică se află într-o mare dificultate, aceea de a le face loc tuturor fotbaliştilor cu nume de la mijloc în sus. Cum la meciurile de Liga 1 va fi obligat să-l titularizeze pe Denis Man, care o va ajuta pe FCSB să bifeze regula U21, iar Alibec şi Florin Tănase par şi ei bătuţi în cuie, întrebarea e unde ar mai avea loc şi actualul decar al Astrei? În plus, pe bancă ar rămâne şi Gnohere!

„Sperăm să facem și transferurile pe care ni le-am propus, mai ales că ne vom lupta pe mai multe fronturi. Cât despre preliminariile europene, știu că vom întâlni adversari foarte puternici. Noi trebuie să sperăm că vom ajunge în Champions League,” a declarat Nicolae Dică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *