Skip to content
Sport

FCSB rămâne în lupta pentru titlu nu fără emoţii. A câştigat cu Craiova în ultimele minute

FCSB a învins duminică seară cu scorul de 3-2 (1-1) pe Universitatea Craiova, în etapa a XXV-a a Ligii I, şi rămâne astfel în cursa pentru câştigarea campionatului. Meciul a fost însă unul nu fără emoţii pentru trupa lui Mihai Teja, arbitrul Marius Avram fiind nevoit să acorde trei cartonaşe roşii şi două penaltiuri, dintre care unul executat şi transformat de portarul craiovenilor, Mirko Pigliacelli.

Golurile FCSB-iştilor au fost marcate de Hora ’27, ’84 (penalti) şi Filip ‘48 iar pentru craioveni au înscris Pigliacelli ’39 (penalti) şi Bărbuţ ’46.

Cei trei jucători eliminaţi în partida de pe Arena Naţională au fost Man ’86, de la FCSB şi Kelic ’82, Briceag ’86, de la U. Craiova.

Antrenorul FCSB, Mihai Teja, la finalul meciului: “Îi felicit pe jucători pentru atitudine, determinare, spirit de sacrificiu, vreau să văd asta la fiecare meci. Mă bucur că am câştigat trei puncte. Un alt factor important au fost suporterii care au venit în număr foarte mare la stadion şi le mulţumesc. Sper să o ţinem tot aşa. Aveam nevoie de cele trei puncte. Te simţi antrenor, te simţi fotbalist când joci pe un stadion aşa frumos”.

“Sunt mulţumit, am făcut un meci foarte bun. Echipa a stat foarte bine în teren, a jucat fotbal. Nu vorbesc de arbitraj. Nu este normal să se vorbească aşa toată săptămâna de arbitraj. Eu sunt antrenor, eu decid jucătorii care joacă, eu încerc să pun jucătorii în cele mai bune condiţii pentru performanţă. Astăzi au fost în teren trei antrenori, unul al Craiovei, unul al FCSB şi altul. Să pui toată această presiune înainte de meci nu este normal în opinia mea. Eu nu evaluez ce a făcut arbitrul”, a spus antrenorul craiovenilor, Devis Mangia la finalul partidei.

Cu o etapă înainte ultimei etape a sezonului regulat locurile 2 şi 3 sunt ocupate chiar de către FCSB şi U. Craiova, despărţire de trei puncte. Primul loc în clasamentul Ligii I, este ocpupat de CFR Cluj, care are 51 de puncte.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *