FCSB, șanse la calificare

Sursă foto: realitatea.md
Sursă foto: realitatea.md

FCSB va juca în această seară, în deplasare, cu FC Nordsjaelland, în manșa secundă din turul 3 preliminar al Conference League. Înainte de returul din Danemarca, Ilie Dumitrescu a vorbit la Digisport despre avantajul roș-albaștrilor din partida decisivă pentru calificarea în play-off.

FCSB o va înfrunta în această seară, în deplasare, pe FC Nordsjaelland, într-un meci contând pentru manșa secundă a dublei din turul 3 preliminar al Conference League.
După remiza din prima manșă, scor 0-0, partida din această seară este decisivă pentru calificarea în play-off. Ilie Dumitrescu este convins că cei de la FCSB sunt favoriți.
„Eu am văzut un progres al echipei, mai ales pe organizarea de joc pe faza defensivă. Nordsjaelland este o echipă superioară din punct de vedere al exprimării. FCSB a arătat foarte bine pe faza defensivă, exceptând faza fixă și lovitura liberă când a fost deviată, nu au fost situații importante”, spune fostul internațional, pentru Digisport.
„Mai este un aspect, tot ceea ce înseamnă jocul ăsta, toți am remarcat jocul ăsta, ieșirile din apărare prin construcție, soluții de pasare, ei au arătat foarte bine și au contat chiar și în inferioritate. Sunt momente în care pe jocul ăsta pe construcție pot fi expuși dacă facem un pressing agresiv, dacă facem un pressing de întâmpinare și recuperăm și câștigăm mingea”, adaugă Dumitrescu.

FCSB și SEPSI joacă azi pentru calificare

FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe joacă astă seară pentru calificarea în play-off-ul UEFA Europa Conference League. Cele două formații evoluează în deplasare și vor avea parte de dueluri complicate, după remizele obținute în partida tur.

Farul Constanța s-a calificat aseară fără emoții în play-off-ul UEFA Europa Conference League, după ce a învins-o în deplasare pe Flora Tallinn, scor 2-0.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL