FCSB și-a aflat adversara din turul I al Ligii Campionilor! Noroc pentru campioană: cel mai facil adversar

Sursă foto: Facebook / FCSB

FCSB debutează în preliminariile Champions League în compania lui Virtus, o formație din San Marino. Tragerea la sorți de astăzi le-a scos în cale un adversar facil roș-albaștrilor. Este primul pas al campioanei în drumul spre grupele UCL, marele vis al lui Becali. Un drum ce se anunță mult mai întortocheat în următoarele tururi. În total, cea mai valoroasă echipă din România ar trebui să „survoleze” patru tururi preliminare pentru a accede în grupele UCL.

Aflați în cantonamentul din Olanda, unde pregătesc noul sezon din postura de campioni, roș-albaștrii au stat marți după-amiaza cu ochii pe tragerea la sorți desfășurată la Nyon.

Virtus – FCSB, în primul tur al Champions League! Cel mai ușor adversar pentru campioana României

N-au fost emoții ieșite din cale afară, bucureștenii știau cele patru potențiale adversare din urne. Iar sorții au fost foarte blânzi cu Florinel Coman &Co. Și asta pentru că FCSB va da peste AC Virtus din San Marino, țara aflată pe ultimul loc în clasamentul FIFA.

FCSB a făcut parte din urna capilor de serie, era de la sine înțeles că va avea parte de un adversar accesibil. Roș-albaștrii au prins „jackpot-ul” suprem, pe modesta Virtus, evitând posibile complicații cu cele două Dinamo pe care le mai puteau întâlni, Batumi și Minsk.

SS Virtus e o formație de semi-amatori, campioană în precedentul sezon din San Marino. Întreg lotul valorează doar 1.04 milioane de euro, în timp ce tot campionatul din micuța enclavă de lângă Italia valorează 9 milioane. Doar Florinel Coman e cotat la 7 milioane de euro, un detaliu relevant despre nivelul viitorului adversar al roș-albaștrilor.

Formația din San Marino e antrenată de Luigi Bizzotto, un italian în vârstă de 64 de ani aflat la cârma echipei încă din iulie 2019.

Meciurile din primul tur se vor disputa în dublă manșă, pe 9-10 iulie, respectiv 16-17 iulie. Prima manșă se va juca în San Marino, în timp ce returul va fi pe terenul celor de la FCSB.

Important: tragerea la sorți pentru turul al doilea este programată miercuri, 19 iunie.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: