Skip to content
Politică

Febra europarlamentarelor: PNL, PLAN de mobilizare. Ce le pregătește Ludovic Orban șefilor de filiale

Inquam Photos / Octav Ganea

Se apropie alegerile europarlamentare, primul scrutin important al acestui an. PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează culisele pregătirii Partidului Național Liberal (PNL) pentru alegerile din 26 mai.

Concret: surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că PNL, formațiunea politică la conducerea căreia se află Ludovic Orban, a comandat un nou sondaj pentru a afla cum se situează partidul la intenția de vot înainte cu mai puțin de două luni de ziua alegerilor.

Ludovic Orban îi pune la treabă pe șefii de filiale

Astfel, potrivit surselor noastre, PNL intenționează ca pe baza acestui sondaj să stabilească targetul liberalilor pe fiecare județ. Concret: Ludovic Orban, înafară de targetul la nivel național, intenționează să lea dea un target diferențiat tuturor șefilor de filiale.

Amintim că în perioada 23-26 mai 2019, cetățenii din statele membre UE vor alege, prin vot direct, noul Parlament European. Potrivit HG nr. 80/2019, alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European se vor desfășura duminică, 26 mai 2019. Aceasta este a patra oară, de la aderarea României la Uniunea Europeană, când sunt organizate în România alegeri pentru Parlamentul European (scrutinele anterioare au avut loc în noiembrie 2007, iunie 2009 și mai 2014).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *