Skip to content
Alegeri Politică

Febra europarlamentarelor. Președintele Klaus Iohannis intră în joc: întâlnire cu liderii PNL

Inquam Photos / Octav Ganea

PSnews.ro vă prezintă, în cele ce urmează, cele mai noi informații din interiorul celei mai mari formațiuni politice de opoziție din România: Partidul Național Liberal (PNL).

Concret: surse liberale au dezvăluit pentru PSnews.ro că președintele Klaus Iohannis a avut, în cursul zilei de miercuri, o întâlnire cu liderii PNL de la centru și din teritoriu, dar și cu o parte din candidații PNL la europarlamentare. Astfel, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de PSnews.ro, președintele Klaus Iohannis le-ar fi cerut celor prezenți la discuție să stabilească deja echipa de campanie pentru europarlamentare și să își înceapă activitatea.

Crin Antonescu, out de pe lista pentru europarlamentare

Amintim că în urmă cu câteva zile PSnews.ro a prezentat în exclusivitate lista locurilor eligibile a PNL pentru alegerile europarlamentare. Astfel, liberalii încă nu s-au decis cine ar putea să deschidă lista de candidați, fiind vehiculată inclusiv varianta unui corporatist , însă lista acestui partid este următoarea :

2. Mircea Hava

3. Siegfried Mureșan

4. Vasile Blaga

5. Cristian Bușoi

6. Daniel Buda

7. Dan Motreanu

8. Gheorghe Falcă

9.Vlad Nistor

De altfel, facem precizarea că, cel mai probabil, prima poziție pe listă va trebui să fie aprobată și de președintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *