Skip to content
Politică

Februarie, lună de foc: Manda îl cheamă la comisie pe un fost șef SRI

observator.tv

Februarie se anunță o lună de foc pentru șeful Comisiei SRI, Claudiu Manda. Mai exact, acesta a declarat vineri, după întâlnirea cu fostul șef SRI, George Maior, că acesta va fi audiat pe 27 februarie, la ora 11.00.

„A fost o discuţie de o oră. Ştia, cred, în mare parte, care sunt subiectele, pentru că subiectele au apărut în spaţiul public. (…) Am spus că vom discuta şi vom aborda subiectele pe care le-am avut aduse în atenţia comisiei de cei care au venit la comisie, subiecte care sunt inclusiv în spaţiul public. Din punctul meu de vedere, ce a apărut în spaţiul public ştia destul de bine sau în mare parte, ştie la ce să se aştepte sau să răspundă, nu am discutat în detaliu niciun fel de subiect, nu am trecut în revistă vreun subiect, pentru că eu cred că aceste lucruri trebuie să le facem în cadrul comisiei”, a precizat Claudiu Manda, potrivit Agerpres.

La rândul său, ambasadorul României în SUA, George Maior, a declarat că nu are nicio reținere în a se prezenta în fața comisiei.

„Am stabilit o dată Eu cred că am avut o discuţie foarte bună. Este în interesul tuturor să clarifice anumite aspecte pe care le-aţi văzut în spaţiul public. Nu am nicio reţinere, cum nu am avut de fapt niciodată, în a mă prezenta la invitaţia unei comisii pentru a discuta orice aspecte ridicate de membrii acelei comisii. Aştept cu nerăbdare să încheiem această discuţie şi, în acelaşi timp, să realizez foarte bine mandatul de ambasador în Statele Unite”, a declarat Maior, la finalul întâlnirii cu Manda, la Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *