Fechet: Femeile reuşesc, de multe ori, să protejeze mediul poate mai mult decât o fac bărbaţii

Mircea Fechet
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Femeile reuşesc, de foarte multe ori, să protejeze mediul sau să se gândească la generaţiile viitoare poate mai mult decât o fac bărbaţii, a declarat, joi, într-o conferinţă de specialitate, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet.

„Mă bucur să putem discuta încă o dată despre mediu şi despre sustenabilitate şi, în acelaşi timp, să apreciez tema dezbaterii de astăzi, pentru că, aşa cum foarte bine scrie în acest material, femeile de foarte multe ori reuşesc să protejeze mediul sau să se gândească la generaţiile viitoare poate mai mult decât o fac bărbaţii. În viaţa de zi cu zi, fie că mă refer la familia mea, la soţia mea sau dacă discutăm despre activitatea de la minister, trebuie să vă mărturisesc că, pe de o parte, echipa de conducere a ministerului este alcătuită în cea mai mare parte din femei. De asemenea, atunci când pretind performanţă, când pretind foarte multă seriozitate şi o dedicare aproape totală pentru un anumit subiect sau pentru un anumit domeniu, lucrul acesta se întâmplă cel mai des când discut cu doamnele (…)”, a spus Fechet.

Potrivit ministrului de resort, implicarea femeilor în domeniul mediului şi sustenabilităţii se concretizează în activităţi de succes.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: