Fechet, la inaugurarea celui de-al doilea centru RetuRO: Asta ne propunem să facem, o ţară mai curată

Sursă foto: gov.ro

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, miercuri, la deschiderea celui de-al doilea centru ReturRO din ţară, la Timişoara, că este ataşat de domeniul gestionării deşeurilor şi că îşi propune să facă din România o ţară mai curată. Potrivit ministrului, numai în prima lună aproximativ 45 de milioane de ambalaje au fost puse pe piaţă.

”Asta ne propunem să facem, o ţară mai curată şi tocmai din acest motiv mă aflu aici, pentru că încerc să transmit semnalul că, în calitate de ministru al Mediului, şi mai ales alături de colegii mei care au muncit atât de mult la acest proiect (…) vă spun că mă bucur foarte mult că particip la al doilea centru de sortare şi de numărare din cele 17 pe care ne propunem să le deschidem”, a declarat Mircea Fechet, la Timişoara.

Ministrul Mediului a precizat că se simte ataşat de domeniul gestionării deşeurilor.

Citeşte mai mult AICI

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: