Skip to content
Sport

Fed Cup. Mesajul echipei înainte de startul competiției

Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Raluca Olaru se află la Cluj şi se antrenează împreună cu Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei României, potrivit realitatea.net.

Ajunsă prima în Ardeal, pentru meciul România – Cehia, Simona Halep s-a şi apucat de antrenamente, aşa cum, de altfel, a şi scris pe Facebook: ”Let’s start!”. Duminică seară au ajuns la Cluj-Napoca şi Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raaluca Olaru şi Alina Tecşor.

Suntem pregătite să aducem suporterilor o bucurie în suflet. Este un mare avantaj să o avem pe Simona Halep în echipa noastră, dar să nu uităm că şi Cehia are o echipă puternică, cu jucătoare din primele zece, deci cumva şansele sunt egale. Chiar dacă Safarova nu vine, jucătoare precum Kvitova sau Pliskova compensează această lipsă a ei”, a fost mesajul de încurajare al Alinei Tecşor, care se bucură că acest meci va avea loc la Cluj-Napoca: ”Există presiune dar, totodată, există un atu că jucăm acasă. Ne-am dorit să jucăm acasă şi, mai ales, la Cluj, în faţa unui public bun. Sper să ne ajute”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *