Skip to content
Sport

Federaţia Română de Rugby l-a dat afară pe selecţionerul Thomas Lievremont

Federaţia Română de Rugby l-a dat afară pe selecţionerul Thomas Lievremont pentru nerespectarea mai multor caluze contractuale. Conducerea federaţiei a decis de asemenea rezilierea unilaterală şi a contractului antrenorului responsabil cu pregătirea fizică, Olivier Rieg.
Organismul care a luat decizia a fost Biroul Federal al FRR, în unanimitate de voturi, considerând că tehnicienii sunt vinovaţi pentru neîndeplinirea obiectivelor de performanţă stabilite de comun acord cu World Rugby şi Federaţia Română de Rugby şi asumate de cei doi antrenori.
Federaţia precizează pe site-ul oficial că a început demersurile pentru identificarea celei mai potrivite persoane care să pregătească naţionala în viitoarea campanie din cadrul Rugby Europe International Championship, care va debuta la începutul anului 2019.
Într-o singură lună, noiembrie, România a fost învinsă de două ori şi a câştigat un singur meci sub conducerea lui Lievremont, care fusese instalat în funcţie pe 12 septembrie şi avea contract până după mondialul din 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *