Skip to content
Politică

Felix Rache dă de pământ cu sondajele Avangarde: PSD-ului îi place să fie mințit și să mintă mai departe

Facebook

Consilierul pe probleme de comunicare al fostului premier Mihai Tudose, Felix Rache critică într-un mesaj pe pagina sa de Facebook decizia celor de la PSD de a comanda în continuare sondaje de la Avangarde, argumentând că în ultima vreme acestea s-au dovedit a fi complet în dezacord cu rezultatele obținute la alegeri. Felix Rache își încheie postarea cu „câteva concluzii, pentru cei care nu văd în aceste sondaje minciuna cât un elefant”.

„DEZMINTE-MĂ FRUMOS

O fi o nouă religie la PSD: să nu creadă în adevăr, ci în minciună. De aia își comandă sondajele la același bărbier. Uitați niște cifre simple:

•sondaj Avangarde din 10 ianuarie 2019
Alegeri europarlamentare:
PSD – 33%
PNL – 23%
ProRomânia – 1%

Alegeri prezidențiale:
Reprezentantul PSD+ALDE – 36%
Reprezentantul PNL – 32%
Reprezentantul USR, Plus – 18%

•sondaj Avangarde din 10 mai 2019 (cu două saptămâni înainte de alegeri)
Alegeri europarlamentare:
PSD – 33%
PNL – 23%
USR – 12%
ALDE – 10%
ProRomânia – 5%

Alegeri prezidențiale:
Reprezentantul PSD+ALDE – 36%
Reprezentantul PNL – 32%
Reprezentantul USR, Plus – 18%

Câteva concluzii, pentru cei care nu văd în aceste sondaje minciuna cât un elefant. Dacă te minte o dată, e rău. Dacă te minte și a doua oară, e și mai rău. Dar când te minte a treia oară e ca în bancul cu ursul, înseamnă că-ți place. Iar PSD-ului îi place să fie mințit și să mintă mai departe. Doar erorile lui Dăncilă erau mai mari ca marja de eroare din aceste sondaje.

Partea proastă e că la PSD are loc acum un control financiar. Sper că facturile sunt mai corecte decât sondajele lui Pieleanu. Ca să nu se ducă după cel care în sondajele lui Pieleanu avea 23%, iar în realitate avea 3 ani și 6 luni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *