Skip to content
Politică

Felix Rache ironizează plecările din PSD: Viorica Dancilă nu pleacă la alt partid, ea are mari probleme să completeze o adeziune

Jurnalistul Felix Rache, consilier de imagine al Pro România, trimite săgeți ironice către Dragnea și Viorica Dăncilă cu ocazia CEx-ului de azi din PSD.

Astfel, într-o postare pe Facebook, acesta comentează sarcastic plecările din ultima vreme din PSD către Pro România:

”Dragnea sa stea linistit, Viorica Dancila nu pleacă la alt partid, ea are mari probleme sa completeze o adeziune. In timp ce nemultumirile au explodat in partid ”.

Felix Rache nu o ocolește nici pe ministrul interimar de la Transporturi, Rovana Plumb, care ar fi pus un PNL-ist la conducerea Aeroportului București:

”Rovana Plumb numeste la Aeroportul Bucuresti un simpatizant PNL, unul dintre cei care in 2018 au ajutat PNL sa scrie Cartea Neagra a Guvernarii PSD. Poate ca Rovana Plumb e de acord cu ce scriu cei de la PNL, ca in Transporturi a fost un jaf generalizat in timpul acestei guvernari. 
Poate ca viitorul ministru al Transporturilor o sa gaseasca in PNL pe cineva care are o parere mai buna despre PSD.” a mai scris jurnalistul în postare.

Rupe lumea usa la PSD, pentru ca programul de guvernare nu este despre cum scapa Dragnea de dosare. Dragnea sa stea…

Publicată de Felix Rache pe Sâmbătă, 2 februarie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *