Skip to content
Politică

Felix Stroe: Ne-am săturat de bărbaţi de stat îmbrăcaţi în fuste. Vrem la Cotroceni un preşedinte român, o femeie

cntews.ro

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, afirmă, la o întâlnire electorală, că „ne-am săturat de bărbaţi de stat îmbrăcaţi în fuste” şi că la Cotroceni trebuie să ajungă „un preşedinte român, o femeie, o femeie care a ştiut să fie mamă pentru copii, care să fie profesoară pentru elevi, care să fie prim-ministru pentru toţi românii”. „Am convingerea, dragi prieteni, dragi colegi, că pe data de 10 şi pe data de 24 noiembrie Dumnezeu nu va fi neamţ. Nu va fi neamţ! Dumnezeu va fi român!”, adaugă Stroe, potrivit news.ro.

Stroe a spus, joi seară, la o întâlnire electorală desfăşurată la Casa de Cultură din Constanţa, la care participă preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, dar şi alţi lideri ai partidului, că PSD va creşte în sondaje.

„Doamna preşedinte a crescut continuu, astăzi conduce cu un punct şi jumătate faţă de Iohannis, faţă de Moţăilă”, a spus el, moment în care cei prezenţi au scandat numele liderului PSD.

„Doamna preşedinte, ne-am săturat de bărbaţi de stat îmbrăcaţi în fuste. Vrem la Cotroceni un preşedinte român, o femeie, o femeie care a ştiut să fie mamă pentru copii, care să fie profesoară pentru elevi, care să fie prim-ministru pentru toţi românii. Vă vrem la Cotroceni şi ne vom da sufletul şi vom face toate eforturile să fiţi la Cotroceni, pe data de 10 şi pe data de 24”, a continuat Felix Stroe.

El a spus că oamenii vor să trăiască în pace socială, „să trăim româneşte în ţara noastră, România”.

„Am convingerea, dragi prieteni, dragi colegi, că pe data de 10 şi pe data de 24 noiembrie Dumnezeu nu va fi neamţ. Nu va fi neamţ! Dumnezeu va fi român!”, a afirmat el, în aplauzele şi scandările celor prezenţi.

La întâlnirea electorală de la Constanţa participă şi alţi lideri ai PSD, între care Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor, dar şi parlamentari şi primari din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *