Skip to content
Politică

Felix Stroe nu se dezice de PSD: „Sunt și voi rămâne un om loial partidului meu”

Fostul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a negat vehement posibilitatea de a-și da demisia din PSD. De asemenea, acesta a infirmat zvonul conform căruia ar face trecerea către Pro România, partidul condus de către Victor Ponta. Acesta a precizat că nu va trăda PSD și nu îl va trăda nici Liviu Dragnea.

Fostul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a negat orice fel de zvon cu privire la plecarea sa din PSD. Au apărut zvonuri în presă legate de o demisie a lui Stroe din partidul care l-a propulsat politic către Pro România, partidul condus de către Victor Ponta. Acesta a precizat că nu intră în discuție o trădare nici a PSD și nici a lui Liviu Dragnea, comform evz.ro.

„În seara zilei de 6 martie 2019, pe postul Realitatea TV a fost difuzată cu titlul de Breaking News știrea intitulată Stroe face cu ochiul către ProRomânia, fiind prezentată și o fotografie în care, chipurile, aș apărea și eu. În legătură cu cele de mai sus doresc să fac următoarele precizări:

Nu am fost niciodată la o masă cu vreunul din cei din respectiva fotografie.

Sunt și voi rămâne un om loial partidului meu, PSD, colegilor mei de partid de la Constanța și din țară și, categoric, nu voi pleca niciodată spre alte grupări politice.

Și, în final, vreau să spun apăsat că atâta vreme cât partidul meu va avea în frunte un președinte ales statutar de către congresul partidului, îl voi sprijini necondiționat.”, a declarat Felix Stroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *