Skip to content
Politică

Fenechiu a DEMISIONAT din PPDD!

" "

Deputatul Daniel Fenechiu a anunțat, joi, că demisionează din PPDD, spunând că partidul a ajuns o ”ruină” în doar trei luni de ”cârdășie” cu PSD. 

„După patru ani și trei luni de devotament și sârguință, după ce am pus bazele și am reușit să facem din PPDD cel mai de succes proiect politic nou din România ultimilor ani, în numai trei luni de cârdăsie cu PSD, partidul nostru, adică una dintre principalele forțe politice a țării noastre, a ajuns o ruină”, acuză Fenechiu, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta spune că singura preocupare a conducerii PPDD este cea de ”a seca partidul de orice resurse mai poate acesta oferi”. 

„Am luat decizia de a mă despărți de PPDD. Am luat această decizie astăzi, după ce în ultimele zile am discutat, ore în șir, cu sute de oameni ai organizației PPDD sector 4. Oameni ca și mine, ca toți cei care au crezut că se poate face politică pentru oameni, nu pentru politicieni. Oameni care, ca și mine, au fost înșelați. Oameni care, ca și mine, nu mai pot accepta situația”, mai spune avocatul Fenechiu.

PSD și PPDD au semnat un protocol în luna iunie, un protocol valabil până la alegerile din 2016 menit să asigure majoritatea PSD în teritoriu după ruperea Uniunii Social Liberale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *