Skip to content
Politică

Fenomenul pângerilor penale: liderul grupului PSD din Camera Deputaților dă opoziția pe mâna Parchetului

jurnalistii.ro

Mai mulţi lideri ai Opoziţiei vor fi anchetaţi pentru fals. Daniel Suciu, liderului grupului PSD din Camera Deputaților, a declarat că a depus la Parchetul General o plângere penală referitoare la lista de semnături prin care opoziţia a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare.

Acesta susţine că suspiciunile vin ca urmare a faptului că pe listă apar semnăturile unor parlamentari care se aflau în alte oraşe sau chiar în străinătate.

Fiind lider de grup la PSD, am depus plângere penală la Parchet, în care am solicitat acestuia să verifice dacă listele de semnături depuse pentru convocarea sesiunii extraordinare nu intră sub incidența falsului în înscrisuri publice. Plângerea vizează colegi lideri de grup din USD, PNL și PMP. Foarte multe din semnături nu aveau menționat pentru ce erau, erau copii xerox de la alte inițuative legilstive, un coleg din Norvegia figura ca semnatar, alți colegi se aflau în Moldova, un coleg care a semnat de doua ori”, a spus Daniel Suciu, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, potrivit Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *