Fermierii care continuă protestul: Nu ne aflăm aici pentru a negocia, ci pentru a obține soluții

Sursă foto: Inquam Photos / Casian Mitu

Reprezentanții transportatorilor și fermierilor transmit că vor continua protestele până când vor vedea primul act normativ pentru găsirea unor soluții aplicabile pentru rezolvarea problemelor.

Aceștia au transmis că își manifestă dorința de a participa activ la aceste discuții, subliniind că fermierii și transportatorii prezenți în stradă în această a șaptea zi de protest spontan doresc să fie parte integrantă a procesului de rezolvare a problemelor semnalate Guvernului și autorităților.

„Manifestăm dorința de a participa activ la aceste discuții. Fermierii si transportatorii prezenți in stradă doresc să fie parte integrantă a procesului de rezolvare a problemelor semnalate Guvernului. In calitate de fermieri si transportatori, nu ne aflăm aici pentru a negocia ci pentru a obține soluții și rezolvări la problemele cu care ne confruntăm.

Refuzăm ideea că aceste acțiuni ar putea fi interpretate drept negocieri. Acestea sunt un demers ferm pentru găsirea unor soluții concrete și imediate. Reiterăm mulțumirile noastre pentru redeschiderea dialogului. Ne exprimăm speranța că discuțiile vor conduce măsuri eficiente pentru îmbunătățirea condițiilor de viață si de muncă ale fermierilor si transportatorilor din România.

Vom continua protestele in mod pașnic si civilizat, dezicându-ne de orice act de vandalism și încălcare a legii. Vom continua până vom vedea primul act normativ pentru găsirea unor soluții aplicabile pentru rezolvarea a cât mai multor probleme semnalate. Nu dorim să vedem soluții cu impact negativ economic și social”, transmit fermierii și transportatorii protestatari.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL