Festival de gafe cu Mircea Geoană. Ziua și greșeala

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Candidatul Mircea Geoană continuă cu entuziasm seria de gafe. Într-un interviu recent, s-a declarat ca făcând parte din generația „decrețeilor”, cei născuți după decretul comuniștilor din 1966, care interzicea avortul. Doar că Mircea Geoană s-a născut în 1958, cu mult înainte de decret.

Nu este pentru prima dată Mircea Geoană se remarcă pentru gafele sale, asta dacă luăm în calcul doar perioada de după anunțul candidaturii sale oficiale la alegerile prezidențiale.

Recent, Mircea Geoană a declarat că, dacă ajunge președintele României, va folosi experiența în materie de politică externă a lui Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, dar nu și pe cea a lui Traian Băsescu, pe care l-a luat în derâdere pentru problemele de sănătate și despre care a spus că s-ar afla într-o „stare de degradare biologică destul de importantă”.

Într-un alt interviu, a invocat momentul în care Regele Ferdinand a semnat capitularea în fața Germaniei, eveniment pe care l-a plasat în 1917, când, de fapt, a fost 1918, iar într-o altă intervenție i-a urat senin sănătate Regelui Mihai, care a murit în 2017.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: