Skip to content
Politică

Festival de ironii pe pagina de Facebook a premierului. Mesajul care a stârnit un val de reacții

Festival de ironii pe pagina de Facebook a premierului Florin Cîțu, după ce acesta a anunţat că, în primele şase luni ale acestui an, cifra de afaceri din industrie a crescut cu 26%, iar producţia industrială a crescut cu 16,0%, ca serie brută, comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2020.

În doar 20 de minute, s-au strâns peste 140 de comentarii, cele mai multe acide.

„Exact deageaba dacă la piaţă simţim altceva şi atunci când plătim energia electrică şi gazele şi celelalte cheltuieli”, a comentat un bărbat.

„Eu îi tot explic nevestei mele că o ducem bine, dar nu vrea să înţeleagă. Mulţumesc, domnule premier”, a mai spus un altul.

„Nu mai compara cu anul trecut. Nu cred că faci această comparaţie doar din pură inconştinenţă. Anul trecut nu poate fi acceptat în niciun tabel comparativ. Este suficient să te raportezi la anul 2019, ştii şi tu asta. Dar de manipulat, din păcate, nu te întrece nimeni. Aşteptăm cifrele corecte”, a scris un alt internaut.

„Cu tine premier… ne faci sa ne fie dor de Dagnea…”, a mai comentat un internaut.

Premierul este taxat şi pentru declaraţia recentă referitoare la preţul pâinii: „Ok, ok, boss. Pe când pleci? Tu habar nu ai care este coşul zilnic (acolo găseai preţul pâinii), dar ne loveşti cu statistici «măsluite». Care sunt indicatorii de calcul în prezentările tale halucilogene? Demisia! Eşti penal”, este un alt comentariu la postarea premierului.

Cifra de afaceri din industrie pe total (piaţa internă şi piaţa externă), în termeni nominali, a crescut cu 26% în primele şase luni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat joi Institutul Naţional de Statistică (INS).

INS a mai precizat că cifra de afaceri din industrie pe total (piaţa internă şi piaţa externă), în termeni nominali, a crescut cu 26% în primele şase luni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat joi Institutul Naţional de Statistică (INS).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *