Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023, în Piațeta Perla din Mamaia

Sursa: Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”
Sursa: Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”

Anul acesta are loc ediția cu numărul 60 a Festivalului Mamaia, unul dintre cele mai mari, iubite și cu tradiție evenimente muzicale din România.

Iubitorii muzicii ușoare românești sunt așteptați, în zilele de 25, 26 și 27 august 2023, începând cu ora 19:00, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, la evenimentul aniversar.
Program:

Vineri, 25 august, de la ora 19.00 : Carmen Trandafir, Călin Geambașu, Xenti Runceanu & Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Florentina Ciună, Romanița Duminică.

Momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Recitaluri: Direcția 5, Holograf

Sâmbătă, 26 august, de la ora 19.00: Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Bodo (Proconsul), Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, precum și Aurelian Temișan, Proconsul și Cargo (recitaluri).

Decernări de trofee și remember-uri Dan Spătaru și Aurelian Andreescu.

Duminică, 27 august, de la ora 19.00: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital) și Horia Moculescu, Ana Maria Roșu, Hara (minirecital), Voltaj și Loredana (recitaluri).

Remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

 Sursa: Centrul Cultural Județean Constanța  „Teodor T. Burada”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: