Skip to content
Politică

Fieful lui Dragnea se clatină? Fost parlamentar PSD, pe picior de plecare

Ziarul Teleormanul

Un fost deputat PSD care, culmea, este şi din Teleorman, intenţionează să părăsească partidul condus de co-judeţeanul lui Liviu Dragnea.

Fostul parlamentar Adrian Simionescu nu se mai înţelege cu social-democraţii din Teleorman şi asta pe motiv că liderii PSD locali ignoră oamenii inteligenţi şi se bazează doar pe personaje mediocre şi şterse, conform publicaţiei locale „Liber în Teleorman”. Iar asta nu este singura critică adusă de pesedistul aflat pe picior de plecare colegilor săi de partid.

Noi, cei din PSD, am luat mereu resturi de la liberali. Și le-am luat de bune. Și așa au plecat ai noștri, cei buni. Oricum, eu sunt certat cu toată lumea. Și nici nu mai vreau nimic de la ei. Nimic nu mai e ce trebuie. Eu sunt curios ce mai fac la alegeri, că eu le-am spus că nu mă mai implic. Să văd ce-o să facă. Numai o minune m-ar mai convinge să mai fac vreodată ceva. Eu stau în banca mea și nu mai vreau să am de-a face cu niciunul! Se vor întâmpla multe în următorii ani, multe surprize! Eu chiar aș fi mers la mitingul de pe 10 să văd ce au oamenii ăia de spus. Numai că problema e alta: eu înțeleg că, mai nou, politica o face presa și strada. Dar ai noștri unde sunt? Iar Opoziția a dispărut complet? Băi, nimic! Mărin (Almăjanu), când era la PNL, tot mai mișca ceva. Acum, ăștia nimic nu fac. Crește ALDE și cam atât… Pentru ca PSD să aibă o șansă de reformare, trebuie să existe opoziție. Dacă nu există opoziție, de ce să se schimbe PSD? Sau cum să se schimbe? Opoziția nu poate fi strada, crede-mă! Nu poți să crești frumos fără opoziție. Și opoziția nu există. Nici sus, nici jos, nici în comune. Asta e, de fapt, marea problemă. PSD a crescut fix pe asta: pe neputința opoziției de a se comporta ca o opoziție. Eu îmi pun foarte serios problema să plec din PSD. Și dacă mă duc, la ALDE mă duc”, a detaliat Adrian Simionescu pentru publicaţia teleormăneană citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *