Skip to content
Politică

Fierbere în PSD: 4 nume se încălzesc pentru Ministerul Apărării SURSE

cliparts.co
" "

Este fierbere în Partidul Social Democrat (PSD): nu mai puțin de patru politicieni se încălzesc pentru funcția de ministru al Apărării Naționale.

PSD va anunta marti nominalizarea pentru functia de ministru al Apararii, dupa ce conducerea partidului se va reuni si va lua o decizie in acest sens, insa la bursa zvonurilor se vehiculeaza deja mai multe nume, existand si un favorit. Astfel, deputatul de Gorj Mihai Weber (presedintele comisiei parlamentare de control al SIE) este posibilul succesor al lui Adrian Țuțuianu, după ce acesta a demisionat din cauza scandalului privind plata salariilor, scrie Ziare.com.

" "

Deputat PSD de Gorj la al doilea mandat, Mihai Weber este de profesie inginer mecanic, fiind absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti. El si-a mai trecut in CV-ul de pe site-ul Camerei, ca din 2010 ar fi doctorand in management la Universitatea Valahia din Targoviste, precum si faptul ca are certificat ORNISS, un certificat de „securitate si buna guvernare” la Universitatea Carol I si un certificat de absolvire a unui curs la Institutul Diplomatic Român.

Totuși, printre cei ale caror nume mai sunt vehiculate in presa pentru preluarea fotoliului de ministru al Apararii mai sunt Ion Mocioalcă, Gabriel Vlase și Georgian Pop, toți parlamentari PSD.

CITIȚI ȘI: Șoc în PSD: om al lui Grindeanu, în cărți pentru șefia MApN SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *