Skip to content
Politică

Fierberi mari în PNL: liberalii iau în calcul 3 variante de primar general. Vezi cine o susţine pe Săftoiu şi cine se opune EXCLUSIV SURSE

Fierberi mari în PNL: liberalii iau în calcul trei variante de primar general. Vezi cine o susţine pe Adriana Săftoiu şi cine se opune desemnării fostei purtătoare de cuvânt a ex-preşedintelui Traian Băsescu.

Surse politice au declarat, marţi, pentru PSnews.ro, că, în discuţiile interne din PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei, deja s-au conturat câteva tabere.

Astfel, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi secretarul general Ilie Bolojan o susţin pe Adriana Săftoiu. Totuşi, această variantă întâmpină opoziţie din partea co-preşedinţilor Alina Gorghiu şi Vasile Blaga (chiar dacă acesta nu este la fel de vehement ca şefa vechilor liberali). Mai precis, potrivit surselor PSnews.ro, Gorghiu ar vrea ca PNL să îl susţină pe Nicuşor Dan în calitate de candidat la Primăria Bucureştilor.

A treia tabără îi include pe prim-vicepreşedinţii Teodor Atanasiu şi Cristian Buşoi, aceştia din urmă exprimându-şi preferinţa pentru actualul primar general interimar, Răzvan Sava (situaţie în care PNL ar trebui să găsească alt candidat pentru Primăria Sectorului 4, în locul lui Sava).

Nu în ultimul rând, sursele PSnews.ro arată că soluţia de compromis pentru toată lumea va fi, cel mai probabil, Adriana Săftoiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *