Skip to content
Politică

Fifor, aproape REMANIAT din Guvernul Dăncilă: cum încearcă Ponta să îl RACOLEZE în Pro România EXCLUSIV

Remanierile guvernamentale se tot lasă așteptate. Printre cei vizați de plecarea mai mult decât sigură din actualul Executiv este minsitrul Apărării Naționale Mihai Fifor.

Amintim că Mihai Fifor a intrat în vizorul lui Dragnea în urma cu aproximativ o lună câbd a semnat un document prin care ministerul Apărării se constituie parte prejudiciată în Dosarul Institutul Pasteur. Dosarul îl vizează pe nașul fiului lui Dragnea, Paul Sorin Stănescu, acesta fiind trimis în judecată acum o lună pentru că a luat de la ministerul Apărării un teren de 19 hectare în București. Astfel, Liviu Dragnea, în stilul său caracteristic, încearcă să dea jos din funcție oamenii care nu îi convin. Are un istoric care confirmă acest comportament, prședintele PSD dându-și jos de două ori propriile Guverne, Executivul Grindeanu și Executivul Tudose.

În condițiile în care Mihai Fifor este ca și remaniat, deși este dintre miniștrii mai puțin blamați de societate pentru activitatea la minister, Victor Ponta dorește să profite de ocazie și să îl ademenască în formațiunea sa politică, Pro România.

După cum vedeți în postarea fostului premier Victor Ponta din data de 29 octombrie, acesta îi lanseză o invitație indirectă lui Fifor în formațiunea Pro România întrucât un astfel de ministru nu și-ar avea locul în Guvernul Dăncilă pentru că nu este „nici analfabet, nici populist, nici antieuropean și nici din Teleorman”. Mai mult, Ponta îi oferă sugestii lui Fifor că are o șansă să iasă demn din acest Guvern care va reprezenta „o aminitire rușinoasă pentru România și pentru PSD”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *