Skip to content
Politică

Fifor condamnă sentința dată lui Dragnea: O decizie luată sub presiunea străzii

flux24.ro

Ministrul Apărării Naționale critică sentința pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit-o în dosarul Bombonica, afirmând că este ”o decizie luată sub presiunea străzii”. 

Mesajul lui Mihai Fifor a fost transmis pe pagina de Facebook a acestuia. Condamnarea în prima instanță a președintelui Camerei Deputaților nu va afecta punerea în aplicare a programului cu care Partidul Social Democrat a câștigat alegerile, mai spune ministrul.

Citiți mai jos mesajul integral al membrului Cabinetului Dăncilă: 

”Punerea în aplicare a Programului de Guvernare, în interesul cetățenilor, nu va fi în niciun fel afectată de decizia luată de instanță în cazul președintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii noștri politici.
Le reamintesc tuturor că prezumția de nevinovăție și dreptul la un proces echitabil sunt fundamentale pentru existența statului de drept. Aceste principii esențiale pentru buna funcționare a unei democrații sunt garantate tuturor cetățenilor României prin Constituție.
Un stat european asigură respectarea libertăților și drepturilor fiecărui cetățean, funcționarea legală și constituțională a instituțiilor statului.

Guvernul, miniștrii și Partidul Social Democrat, ales de o majoritate covârșitoare, democratic, prin vot liber exprimat, îl susțin pe președintele Liviu Dragnea la conducerea partidului și a Camerei Deputaților.

Coaliția PSD-ALDE va duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.

In ceea ce ma priveste, am crezut si voi crede mereu in prezumtia de nevinovatie a oricarui cetatean, ca principiu fundamental al oricarei democratii. Numai o decizie definitiva si irevocabila a unei instante poate stabili vinovatia unei persoane.

Iata de ce, sunt si raman ferm alaturi de presedintele partidului nostru, Liviu Dragnea!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *