Skip to content
Politică

Fifor despre restructurarea Guvernului: Dacă nu trece, venim cu altă variantă până convingem Parlamentul

În cazul în care restructurarea guvernului nu va trece de votul Parlamentului, social-democrații vor veni cu o altă variantă până vor reuși să obțină aprobarea forului legislativ, a precizat secretarului general Mihai Fifor, scrie hotnews.ro.
 
Dăncilă anunțase încă de la ședința Comitetului Executiv al PSD de luni seară că va veni în Parlament cu restructurarea în cursul săptămânii viitoare.
Vom merge săptamana viitoare în Parlament să cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un <>. Este un vot de calibrare si validare pentru o nouă variantă a Cabinetului.Dacă nu trece, venim cu altă variantă până convingem Parlamentul că țara trebuie totuși să fie guvernată!”, a precizat Mihai Fifor, pe pagina de Facebook.
Fifor a mai susținut însă că, în opinia sa, votul va fi favorabil. ”Dovada e chiar incapacitatea cronică a partidelor din opoziție de a strânge o majoritate și de a propune o alternativă coerenta la actuala guvernare. Iar dacă majoritatea nu este la ei, înseamnă că tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guvernarii PSD nu este decât ipocrizie și politicianism de duzină!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *