Skip to content
Politică

Fifor: O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discute

Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, duminică seară, că nu trebuie să se discute acum despre o eventuală plecare a Vioricăi Dăncilă de la conducerea formaţiunii. „O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discute…”, a spus el. Referitor la prezenţa la sediul PSD a lui Gabriel Oprea, Fifor a menţionat că nu l-a văzut pe acesta. „Uşile partidului nostru nu sunt închise, dacă au sosit şi au venit, probabil că au venit să o încurajeze pe Viorica Dăncilă, dar repet pe Marian Vanghelie nu l-am văzut, pe dl Oprea nu l-am întâlnit în seara aceasta, dacă e în sediu„, a mai spus el, potrivit News.ro.

Eu zic că este un număr de voturi pe care noi le-am recuperat după înfrângerea din mai anul acesta. Asta arată că partidul a reuşit să recupereze o parte din electoratul care nu l-a votat în mai şi asta este un lucru care ne dă încredere că putem să abordăm foarte bine alegerile locale şi alegerile parlamentare de anul viitor„, a spus Fifor, la Digi 24.

Întrebat dacă Dăncilă l-a sunat pe Iohannis, Fifor a răspuns că nu poate spune.

Probabil că ar trebui să sune, dar dacă stăm să ne gândim că discutăm despre o doamnă şi un domn, poate domnul Klaus Iohannis ar suna o doamnă„, a adăugat el.

Fifor a mai spus că nu trebuie discutat în această seară despre o eventuală plecare a Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului.

O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discute…„, a afirmat el.

Întrebat de ce a venit Gabriel Oprea la sediul PSD, el a spus că nu s-au întâlnit.

La mine în birou nu era domnul general. Uşile partidului nostru nu sunt închise, dacă au sosit şi au venit, probabil că au venit să o încurajeze pe Viorica Dăncilă, dar repet pe Marian Vanghelie nu l-am văzut, pe dl Oprea nu l-am întâlnit în seara aceasta, dacă e în sediu„, a mai spus Fifor.

Întrebat când ar trebui să aibă loc Congresul PSD, el a spus că nu poate avansa o dată: „O să vedem”.

Referitor la afirmaţia lui Cătălin Rădulescu potrivit căreia ar fi observat fraude la vot în diaspora, el a spus că este opinia acestuia.

Nu putem să discutăm despre astfel de lucruri până când nu avem o documentare clară în acest sens şi până nu avem probe care să susţină o astfel de afirmaţie„, a declarat Fifor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *