Skip to content
Politică

Figură-cheie din PNL, declaraţii de ultimă oră despre cazul Chiliman şi “spovedaniile” din partid

O figură-cheie din PNL a făcut declaraţii de ultimă oră despre cazul primarului de la Sectorul 1, Andrei Chiliman, şi despre “spovedaniile” din partid.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu (care coordonează şi PNL Bucureşti) a afirmat, joi, că nu ştia despre situaţia lui Chiliman, precizând că presupusele probleme legale se află când persoanele implicate sunt chemate la DNA, din cauză că acestea „nu vin să se spovedească în partid”, relatează ziare.com.

Potrivit lui Atanasiu, cine nu respectă legea (indiferent de culoarea politică) trebuie să suporte consecinţele.

„Nu ştiu cazul. Cred că are foarte puţină relevanţă faptul că într-o activitate administrativă se întâlneşte şi cu oameni de altă coloratură politică sau fără coloratură politică sau că în anumite proiecte pe care primăria (care are o anumită culoare politică) poate să atragă într-un parteneriat şi oameni de altă coloratură politică. Nu asta este problema. Problema este că toată lumea să respecte legea în activitatea respectivă şi atunci toate lucrurile sunt bune. În rest, cine nu respectă (indiferent de culoarea politică) trebuie să suporte rigorile legii”, a comentat Teodor Atanasiu.

Întrebat dacă Andrei Chiliman ar fi spus în partid despre faptul că ar avea anumite probleme legale sau dacă liderii PNL Bucureşti ştiau despre posibile fapte de corupţie ale primarului, Atanasiu a răspuns că nu avea informaţii în acest sens.

„Nu ştiam. (…) Să ştiţi că nu au obişnuinţa să vină să ne anunţe înainte. Aflăm când sunt chemaţi. Nu vin să se spovedească la partid”, a subliniat Teodor Atanasiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *