Skip to content
Justitie

Fiică de magistrat a bătut patru poliţişti şi a strigat: Mama mea e procuror. O să muriţi!

Tânăra de 22 de ani care, în data de 11 septembrie în Constanța, a bătut în plină stradă patru polițiști, trei agenți de securitate și încă două persoane, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. În momentul reţinerii, tânăra a strigat de mai multe ori „Mama mea e procuror. O să muriţi”.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Constanţa, pe tot parcursul evenimentelor, toate persoanele agresate de tânără au fost scuipate, amenințate și înjurate de aceasta. Totodată, anchetatorii au verificat veridicitatea celor afirmate de inculpată.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa acuză o tânără de 22 de ani de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În momentul în care poliţiştii au încătuşat-o pe tânăra agitată, aceasta a repetat că: „mama mea e procuror”. Mai mult, ea îi ameninţă pe cei care au reţinut-o că „o să moară”.

Publicată de Mihaela Stanescu pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au transmis că „verificările efectuate au infirmat susţinerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat”.

După reţinere, tânăra a fost dusă la sediul Poliţiei Locale Constanţa, unde a mai lovit un poliţist de la Poliţia „naţională” şi doi de la cea locală. De aici, fata a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Constanţa, ocazie cu care s-a solicitat şi intervenţia unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate şi agitaţie excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanţe cu efect psihotrop.

În timp ce era introdusă în ambulanţă şi aşezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac şi piept pe persoana vătămată U.V., poliţist naţional”, mai spun procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *