Fiica Elenei Lasconi vrea să intre în politică, după ce şi-a scos mama din cursa pentru alegerile europarlamentare

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a anunţat, printr-o nouă postare pe Instagram, că vrea să intre în politică, la scurt timp după postarea prin care şi-a scos mama din cursa pentru alegerile europarlamentare din 2024.

Conducerea USR a luat act de retragerea Elenei Lasconi din fruntea listei de candidați la alegerile europarlamentare, după ce președintele partidului, Cătălin Drulă, i-a cerut să facă pasul înapoi.

Elena Lasconi a stârnit un val de critici după ce a mărturisit că a votat DA la referendumul pentru familie și s-a declarat susținătoarea căsătoriei între bărbat și femeie. Însăşi fiica ei se află la originea scandalului: tânăra a criticat-o dur pe mama ei pe internet, provocând foarte multe reacţii negative.

Aşa a început întregul scandal care a dus la scoaterea Elenei Lasconi, care acum este primar în Câmpulung Muscel, de pe listele USR pentru alegerile europarlamentare. De altfel, Lasconi era cea care deschidea aceste liste, fiind considerată până acum, de colegii din USR, ca fiind o „locomotivă” bună pentru partid.

„Un homofob în minus în Parlamentul European” a fost reacţia fiicei odată ce a aflat decizia partidului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: