Skip to content
Politică

Fiica lui Dan Voiculescu, audiată la Curtea de Apel București

Camelia Voiculescu, asociat și administrator al societăților Antena TV Group, Antena 3 și Intact Production, a fost audiată miercuri la Curtea de Apel București în dosarul în care a fost trimisă în judecată alături de tatăl său, Dan Voiculescu, și Sorin Alexandrescu privind șantajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

În fața instanței, Camelia Voiculescu a precizat că ea sau sora sa nu au fost administratori la niciuna dintre societăți, acestea fiind conduse de consilii de administrație și din care nu făceau parte. Ea a spus că s-a implicat în aceste firme doar în limitele admise acționarilor, calitate care a dobândit-o după ce tatăl lor le-a donat, în 2006, acțiunile. Totodată, ea a relatat cum au început discuțiile cu RCS&RDS pentru transmiterea meciurilor din Liga I și a afirmat că, în 2011, a aflat de la avocați că nu s-a reușit încheierea unui contract. Camelia Voiculescu a mai spus că nu fost implicată în niciun fel în negocierile acestui contract, potrivit agepres.ro.

Aceasta a menționat judecătorilor că știa că Sorin Alexandrescu se întâlnește cu persoane de la RCS&RDS, dar a susținut că nu cunoștea cu cine și de ce și că Alexandrescu nu i-ar fi spus niciodată că s-ar afla în posesia unui contract încheiat între RCS&RDS și o societate a lui Dumitru Dragomir.

Camelia Voiculescu a precizat că la posturile de tv pe care le deține ajung diverse informații din numeroase surse și că Sorin Alexandrescu s-ar mai fi implicat în investigații jurnalistice.

Referitor la convorbirile interceptate din dosar, ea a susținut că unele sunt scoase din context și că nu au nicio legatură cu cauza sau se referă la altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *