Skip to content
Politică

Fiica lui Dan Voiculescu dezvăluie cum se simte acesta în arest

Într-un interviu acordat agerpres, fiica lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu a dezvăluit cum se simte acesta în ultima perioadă, dar și cum face față acestei situații.

Întrebată cum este Dan Voiculescu și dacă a reușit să vorbească cu el, Camelia Voiculescu a transmis că vorbește cu acesta cât se poate de des.

„Vorbesc cu tata cât se poate de des. Cum este? Puternic. Este un luptător. Știu că imaginea sa publică e a unui om sobru, sever, însă merită să știți că are o mare capacitate de a iubi oamenii. Cred că puterea sa rezidă tocmai în această însușire. Tata stăruie în încrederea sa în oameni și în adevăr”, a afirmat Camelia Voiculescu. 

Referitor la faptul că instanța a hotărât rechiziționarea clădirilor în care se află sediile tuturor televiziunilor din Grupul de presă, fiica lui Dan Voiculescu a declarat  „că rechiziționarea respectivelor imobile o consider a fi o măsură nelegală și disproporționată, iar clădirile nu au avut niciodată legătură cu dosarul privind privatizarea ICA, acestea reprezentând active constituite și dobândite în mod legal de către companiile de care aparțineau”.

„Doresc să subliniez, în primul rând, că rechiziționarea respectivelor imobile o consider a fi o măsură nelegală și disproporționată. Clădirile nu au avut niciodată legătură cu dosarul privind privatizarea ICA, acestea reprezentând active constituite și dobândite în mod legal de către companiile de care aparțineau. Vom apăra acest drept în instanțele naționale și internaționale, cu toate argumentele legale. Spre a ilustra una dintre absurdități, blocul turn a fost construit începând cu 1996 și dobândit de Grivco în 1999, în timp ce legea la care se face referire a apărut în 2002, iar privatizarea a avut loc în 2003 — context în care cum se poate confisca oare un bun dobândit legal înaintea presupusei infracțiuni?”, a transmis Camelia Voiculescu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *