Skip to content
Politică

Fiica lui Mihai Tudose, patroana unei firme din energie cu ZERO activitate

wokv.com

Fiica prim-ministrului Mihai Tudose este patroana unei firme din domeniul energiei cu ZERO activitate.

Diana Tudose este proprietara unei firme specializate în distribuţia energiei electrice încă de la vârsta de 19 ani, ea fiind asociată cu Victor Nicolae Popescu, afaceristul care a prins contracte de peste 10 milioane de euro cu statul cât timp a avut-o angajată pe Corina Tudose, soţia actualului prim ministru. Compania Dianei Tudose cerea în 2012 autorizaţii pentru o investiţie de 12 milioane de euro într-un parc fotovoltaic din Brăila, transmite Jurnalul Național.

Diana Tudose este din 2011 asociată cu 50% în Energreen Distribution SRL Bucureşti, firmă specializată în distribuţia energiei electrice. Restul de 50% revine lui Victor Nicolae Popescu, un vechi prieten de familie al actulului premier Mihai Tudose. În 2012, Energreen Distribution SRL primea de la Electrica Muntenia un aviz pentru un racord de 20 kv în oraşul Ianca. În acelaşi an, firma deţinută de fiica premierului primea aprobarea administraţiei locale din Ianca pentru concesionarea unui teren pe care se angaja să construiască un parc fotovoltaic, cu o capacitate de producţie de 5 MW.

Între timp, despre parcul fotovoltaic de la Berleşti – Ianca nu se mai ştie nimic. Firma Dianei Tudose este în stare de funcţionare, dar nu a declarat nici un fel de activitate de la înfiinţare până în prezent, mai arată publicația citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *