Skip to content
Politică

Fiica senatorului USR Vlad Alexandrescu, inconștientă din cauza gazelor lacrimogene

Senatorul USR Vlad Alexandrescu, aflat la protestul din Piaţa Victoriei, spune că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a ajuns în stare de inconştienţă din cauza gazelor lacrimogene împrăştiate de jandarmi, fiind resuscitată de un echipaj SMURD. ”Cum e ca un guvern să-şi gazeze propriii cetăţeni? Şi pe copii! Să le facă rău ca să-şi asigure liniştea?”, încheie senatorul.

”Ştiţi cum e să te întâlneşti cu propriul tău copil, transportat pe targă, în stare de inconştienţă către un echipaj SMURD?”, a scris Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.   El relatează ceea ce s-a întâmplat: ”Fetele mele erau cu mine la protest. Una dintre ele a înaintat puţin, cu o prietenă a ei, în dreptul primelor mese de la girafă. Acolo a inhalat gazele împrăştiate de forţele de ordine. Şi-a pierdut cunoştinţa. Noi o pierdusem din vedere şi am început să o căutăm. Credeam doar că întârzie un pic mai în faţă…Deodată, am văzut paramedicii care transportau pe targă o adolescentă de 16 ani. Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastră! M-am alăturat lor în goană şi am urcat în camion. A urmat resuscitarea, cu oxigen şi monitorizare a inimii. Mulţumesc echipei de intervenţie!”.

”Cum e ca un guvern să-şi gazeze proprii cetăţeni? Şi pe copii! Să le facă rău ca să-şi asigure liniştea?”, încheie Vlad Alexandrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *