Skip to content
Politică

Filmulețul care ia locul SPA-ului lui Vîntu? Dovada care ar putea să îl distrugă electoral pe unul dintre prezidențiabili pe ultima sută de metri

Un videoclip extrem de interesant a fost făcut public ieri, 11 noiembrie, cu o oră înainte de cea de-a doua dezbatere dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a prezentat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă un video în care sunt surprinşi, potrivit acestuia, susţinători ai ACL din Alexandria, judeţul Teleorman, dând bani alegătorilor în faţa unei secţii de votare.

”Iohannis a spus că nu apelează la acţiuni abjecte. Prima acţiune se referă la un caz de mită electorală, iar a doua cum înţelege Iohannis să folosească Direcţia Naţională Anticorupţie. Vă prezint un scurt filmuleţ cu persoane cunoscute ca apropiate celor din ACL. Am făcut plângere la poliţie şi am dat toate probele. Instituţiile statului sunt cele în măsură să facă cercetări şi să stabilească vinovaţii. Asta e România binelui furat a lui Iohannis”, a spus Dragnea într-o conferinţă de presă.

4 comentarii la “Filmulețul care ia locul SPA-ului lui Vîntu? Dovada care ar putea să îl distrugă electoral pe unul dintre prezidențiabili pe ultima sută de metri

  1. Deocamdata Romania este a unor baroni care au impresia ca pot face orce cu aceasta tara si apeleaza la trecuri de doi lei sau pentru unui mai putin avizati de a cunoaste manevrele lor. Domnilor baroni ati capusat tara aceasta 25 de ani e vremea sa vina cineva sa va faca sa platiti. Si asat o vom face NOI PE 16, O SA VOTAM INCAT VOI NU O SA PUTETI FURA!

  2. Sa plateasca mai ales cei care timp de 10 ani ne-au furat, ne-au taiat pensiile si salariile adica echipa stralucita a lui iohannis ca doar nu e alba ca zapada daca s-a aliat cu ei.

  3. PSD a facut cel mai mult rau Romaniei din 1990 incoace,inca din epoca Iliescu,cand au vandut si inchis fabrici,au lasat milioane de oameni fara un loc de munca,baronii PSD!!

    1. Stii tu ceva, doar ca prin 90 cel ce jefuia economia se numea Petre Roman, era prim-ministru FSN si daca il cauti azi il gasesti in marele PNL ! Si facea toate asta cu unul numit Basescu Traian pe langa el, pe care si-l luase mai tarziu un pic ministru, pe care daca il cauti il mai gasesti inca pe la Cotroceni, ca presedinte impostor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *