Skip to content
Politică

Fina baronului PSD Felix Stroe, numită secretar general în Ministerul Sănătății. Silviu Mănăstire: Depesedizarea merge bine…”case closed”

Jurnalistul Silviu Mănăstire a comentat pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician” numirea Georgetei Bumbac, fina baronului PSD de Constanța Felix Stroe, în funcția de secretar general în Ministerul Sănătății condus de liberalul Victor Costache.

”Depesedizarea merge bine, Costache, “liberalul” de la Sănătate a numit-o pe Georgeta, pesedista lui Felix, în funcția de secretar general al Ministerului Sănătății. Practic, a doua funcție ca importanță în minister… case closed.

Costache e un tip înalt și blond … cu privirea ușor abulică seara, după 21, când susține că merge să se odihnească și nu poate da interviuri”, a scris Silviu Mănăstire.

Georgeta Bumbac, fina baronului PSD de Constanța Felix Stroe și membră, potrivit propriei declarații de avere, în consiliile de administrație a 3 companii de stat (CNAIR, Aeroporturi București și Administrația Canalelor Navigabile), este menținută de Victor Costache ca om-cheie în echipa sa, în funcția de secretar general al Ministerului Sănătății. Georgeta Bumbac fusese numită în această funcție „cu caracter temporar” de Viorica Dăncilă în septembrie anul trecut. Victor Costache a semnat, ieri, un Ordin de ministru ce prevede că Georgeta Bumbac va coordona, în mandatul său de ministru, nu mai puțin de 8 direcții și structuri din minister.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *