Skip to content
Politică Societate

Firea a aprobat evenimentele organizate de PSD, PNL și USR în Capitală; ”Să fie toate evenimente pașnice, așa cum au fost asumate de organizatori”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți seara, că a semnat protocoalele care vizează organizarea unor evenimente publice în București de către PSD, PNL și USR, notează b1.ro.

Legat de manifestaţii, în primul rând, ca primar general, eu mi-aş dori ca acelea care vor fi organizate la Bucureşti, în zilele următoare, să fie toate evenimente paşnice, aşa cum au fost asumate de organizatori. Vom avea pe 18 – s-a aprobat deja în comisia de la Primăria Capitalei şi am semnat şi eu protocolul – un miting al PNL, în Piaţa Victoriei. Pe 24, o manifestare organizată de către USR, în Parcul Izvor. Şi săptămâna viitoare va fi organizat un eveniment şi de către PSD. Ca primar general, am aprobat toate aceste evenimente publice, conform Legii 50, care se vor desfăşura în municipiul Bucureşti„, a precizat Firea.

În acest context, edilul a lansat un apel, prin care le-a cerut participanților să se manifeste pașnic.

Mi-aş dori – şi fac apel şi pe această cale la toţi participanţii – să dea dovadă de mult respect pentru toţi cetăţenii din Bucureşti, să nu creeze conflicte, lupte şi mişcări de stradă şi să facă ceea ce au promis şi asumat prin protocoalele semnate. Şi anume, evenimente care să promoveze ideile europene şi candidaţii lor, şi nu altceva. Dacă va fi altceva, sunt convinsă că instituţiile statului care sunt parte a comisiei pentru evenimente de pe lângă Primăria Capitalei vor acţiona conform legii, pentru a-i apăra pe cetăţeni”, a spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *