Skip to content
București

Firea a făcut anunțul: care este firma care va furniza autobuze

libertatea.ro
" "

Cele 400 de autobuze Euro 6 vor fi furnizate de o firmă foarte cunoscută, după ce licitația s-a terminat în decursul zilei de luni.

Primarul general al Capitalei a făcut anunțul: companiile turcești OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive – care fac parte din conglomeratul de firme Koç Holding, cel mai mare conglomerat industrial din Turcia – vor asigura 400 de autovehicule pentru transportul în comun, informează Hotnews.ro.

" "

”Astazi va anunt ca s-a incheiat activitatea comisiei de evaluare a ofertelor pentru achizitia celor 400 de autobuze Euro 6, asa ca speram ca intr-un timp scurt calatorii sa poata beneficia de un transport public in comun de calitatea, la standarde europene. (…) Intre data depunerii ofertelor, 10 noiembrie anul trecut si data finalizarii evaluarii ofertelor, 14 februarie 2018, au fost 61 de zile lucratoare, 86 de zile calendaristice. In cadrul licitatiei au fost depuse 4 oferte. Castigatorul licitatiei este asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive. Valoarea atribuita a achizitiei este de 100 milioane de euro, ceea ce inseamna 250.000 de euro plus TVA pentru fiecare autobuz”, a declarat primarul Gabriela Firea.

În plus, edilul Bucureștiului a susținut că livrarea autobuzelor se va face în vară și acestea respectă cerințele din caietul de sarcini. Mai precis, sunt dotate cu: instalație de aer condiționat, încălzire și ventilație, cu un sistem modern de informare a călătorilor, acces facil pentru persoanele cu dizabilități, dispun de supraveghere video la interior și exterior, computerul de bord asigură integrarea autobuzelor în sistemul inteligent de management al traficului, sistem de taxare modern.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *