Skip to content
Politică

Firea a lansat proiectul pentru donatorii de plasmă. Fiecare donator va primi 1.000 de euro

Inquam Photos / George Calin

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat, marţi proiectul Donează plasmă, salvează viaţă”, prin care îi îndeamnă pe cei care s-au vindecat de coronavirus să doneze plasmă pentru a salva vieţile pacienţilor cu forme severe.

“Lansez astazi platforma online dedicată acestui proiect prin care incurajam donarea de plasma de la persoanele vindecate de Covid 19, care ii salveaza pe pacientii cu forme severe. Donatorii fac acest gest umanitar din suflet dar noi ii ajutam prin stimulentul de 1000 de euro sa-si cumpere alimente si vitamine/minerale necesare refacerii organismului. Prioritatea mea au fost si sunt oamenii, iar in aceasta perioada fiecare dintre noi trebuie sa aiba grija de cei bolnavi, mai mult ca niciodata

Acest proiect inseamna, de fapt, speranta si putere. Speranta pentru cei bolnavi ca au sansa sa se insanatoseasca. Putere pentru cei care au trecut prin aceasta maladie si care gasesc in ei forta de a face bine celorlalti, dar si pentru propria recuperare. Sa fim aproape unii de altii! Este tot ce conteaza!, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *