Skip to content
Politică

Firea a suferit o intervenție chirurgicală. Ce spune edilul despre sănătatea sa

" "

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă, sâmbătă, pe Facebook, că a trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea afecţiunii colonului, precizând că nu au existat niciun fel de complicaţii, iar acum e supravegheată post-operatoriu.

„Am trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea unei afecţiuni a colonului! Totul a decurs fara niciun fel de complicatii, iar acum sunt supravegheata post-operatoriu”, a scris, pe Facebook, edilul.

" "
" "

Gabriela Firea anunţă că intervenţia a avut loc vineri, tot la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” şi a fost realizată de aceeaşi echipă de medici, care a operat-o şi primele dăţi.

„Dupa ce am trecut, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situatii considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mana pe inima ca in astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pamant. Te opresti din alergat, problemele care pareau de nerezolvat dispar si realizezi dintr-odata, extrem de clar, cat de importanta este sanatatea, atat de putin luata in seama atunci cand te simti bine, dar si cat de importanti sunt oamenii de langa tine. Eu am avut noroc! Mi-au fost aproape familia şi colegii, care m-au ajutat să trec prin aceste încercări, precum şi doctorii şi întregul personal medical de la Cantacuzino, cărora le sunt profund recunoscătoare”, arată primarul general al Capitalei.

Edilul spune că în România a avut parte de cel mai bun tratatment, lucru confirmat şi de specialiştii britanici. „Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la Bucureşti , am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat şi de reputaţii specialişti din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular şi că personalul medical din România merită tot respectul şi încrederea noastră”, mai scrie Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a mai fost spitalizat în luna martie, Gabriela Firea fiind operată atunci, tot la spitalul ”Dr. Ioan Cantacuzino” pentru o afecţiune a aparatului gastro-intestinal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *