Skip to content
Politică

Firea acuză faptul că Spitalul Colentina nu s-a deschis pentru pacienții cronici: Se împlinește o sătămână de la această minciună

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că se împlineşte o săptămână de când ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat că se va deschide pentru pacienţi Spitalul Colentina, ceea ce s-a dovedit a fi ”o minciună”, întrucât nici în prezent unitatea nu este deschisă. ”Solicităm măsuri de urgenţă, măsuri ferme din partea Guvernului pentru ca Spitalul Colentina să se deschidă”, a transmis Firea.

”Astăzi se împlineşte o săptămână de la declaraţia ministrului Sănătăţii care a afirmat la televizior – total neprofesionist – că se deschide Spitalul Colentina pentru toţi pacienţii cronici. Peste 20.000 de pacienţi lunar la Spitalul Colentina. Marcăm o săptămână de la o minciună, pentru că Spitalul Colentina este în continuare închis”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, în deschiderea şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Firea afirmă că au fost întotdeauna ”o sută – o sută şi ceva de pacienţi COVID 19” în spital, pacienţi care puteau fi preluaţi de spitalele de boli infecţioase sau de un spital de mai mici dimensiuni.

”Protestez, aşadar, faţă de minciuna transmisă acum o săptămână, că se deschide a doua zi Spitalul Colentina şi că va primi aviz de la DSP şi se dovedeşte încă odată că MS este departe de nevoile bucureştenilor şi este imun la strigătele bolnavilor care au nevoue de medicii de la Spitalul Colentina şi este în dispreţ total faţă de Bucureşti. Solicităm măsuri de urgenţă, mpsuri ferme din partea Guvernului pentru ca Spitalul Colentina să se deschidă entru pacienţii cronici. Este o mare nedreptate care se întâmplă în această perioadă”, a mai declarat Firea.

Gabriela Firea a făcut, miercurea trecută, acuzaţii de rea-credinţă, diletantism şi ticăloşie, la adresa Ministerului Sănătăţii şi a ministrului Nelu Tătaru, după ce s-a aflat că managerul Spitalului Colentina s-a infectat cu coronavirus, potrivit News.ro.

În plus, Firea a acuzat că Nelu Tătaru se laudă la televizor cu deschiderea Spitalului Colentina, deşi nu s-a primit avizul DSP pentru redeschidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *