Skip to content
Politică

Firea acuză Guvernul că pune piedici lucrărilor din Capitală: Prefectura şi Inspectoratul de Stat în Construcţii, politizate brutal

Inquam Photo / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că Guvernul îi pune piedici în finalizarea lucrărilor din Bucureşti, Prefectura şi Inspectoratul de Stat în Construcţii fiind politizate brutal

Nu lansăm artificii pentru lucrări neîncepute, ci avansăm serios în fiecare zi! Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi gata în aceasta toamnă. Progresele se vad cu ochiul liber. Nu ne oprim, indiferent cât de multe piedici ne pun guvernanții, prin Prefectură și ISC, politizate brutal si nedemn. Oamenii noștri sunt pe teren și lucrează din zori până noaptea. Vrem să ne respectăm promisiunile față de bucureșteni”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea aminteşte lucrările aflate în execuţie în acest moment în Capitală:

Astfel, a fost finalizată o altă etapă importantă: structura și umplutura la rampa 1, dinspre Pipera.

S-au asfaltat și primii 200 de metri, de la intersecția cu Bd. Lacul Tei și până la rampă.

Au fost finalizate cele 36 de coloane aferente infrastructurii pasajului și a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale.

Astfel, în următoarele zile va fi posibilă eliberarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni. De asemenea, se lucrează la infrastructura și suprastructura acestora celor două pile.

Radierele pentru culeea 1, pila 1 și pila 2 au fost deja executate. Suprastructura culeei 1 și pila 1 sunt finalizate. În paralel, se lucrează la radierul de la culeea 2, la suprastructura pilei 2 cât și la rampa 2.

Continuă și lucrările de la nivelul solului. Se asfaltează partea carosabilă, trotuarele, se montează stâlpii pentru iluminatul stradal.

1 comentariu la “Firea acuză Guvernul că pune piedici lucrărilor din Capitală: Prefectura şi Inspectoratul de Stat în Construcţii, politizate brutal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *