Skip to content
București

Soluție pentru elevii Capitalei: deschiderea unei platforme educative online

Featured Video Play Icon Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că după-amiază va anunţa deschiderea unei platforme educative online la nivelul Capitalei pentru toţi elevii care în această perioadă nu merg la şcoală.

După-amiază vom anunţa deschiderea unei platforme educative online la nivelul municipiului Bucureşti pentru toţi elevii care în această perioadă sunt nevoiţi să rămână acasă şi să facă exerciţii, lecţii la distanţă cu profesorii„, a spus Firea, miercuri, la şedinţa de îndată a CGMB, transmisă online pe pagina ei de Facebook, potrivit Agerpres.

 

Am convocat o sedinta de indata a Consiliului General al Primariei Capitalei pentru a face modificarile necesare la buget in vederea achizitionarii de aparatură medicală, costume de protecție și alte materiale sanitare pentru spitale, Ambulanță, DSP și IGSU. Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid, asa cum s-a intamplat in Italia. Sunt deja 30 de romani confirmati cu COVID-19, cel mai recent caz fiind anuntat in aceasta dimineata. Nu se mai poate pierde niciun minut, autoritatile si cetatenii trebuie sa actioneze impreuna pentru a impiedica o catastrofa. Fac apel in continuare la solidaritate, responsabilitate si preventie, pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Nimeni nu este ferit de posibilitatea nefericita de a se imbolnavi, dar sta in puterea noastra sa fim disciplinati si sa actionam rapid, mai ales ca avem exemplul Italiei. Ieri am decis suspendarea Relatiilor cu Publicul de la Primaria Capitalei pana pe 22 martie, tocmai pentru ca o colega din Primarie este infectata cu COVID-19. Acum 2 zile am solicitat inchiderea scolilor si gradinitelor pana dupa Paste, teatrele Primariei Capitalei si-au intrerupt activitatea, la fel ca manifestarile culturale cu un numar mare de oameni.

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 11 martie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *